Dečija igraonica i diskoteka JUHU – Novi Beograd

Dečija igraonica Juhu se nalazi na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 94, kod novog Merkatora. Odišući atmosferom bakinog doma, luksuzno opremljena dečija igraonica i diskoteka Juhu, predstavlja idealno mesto za proslavu rođendana za decu svih uzrasta.

ULTRA ALL INCLUSIVE!

60 000 din za ULTRA ALL INCLUSIVE PAKET koji uključuje ketering, tortu po izboru, neograničeno piće iz šanka, alkoholno i bezalkoholno, rođendan zatvorenog tipa uz animaciju i pinjatu po izboru za 40 odraslih i 40 dece.

SPECIJALNA PONUDA KETERINGA!
15 000 rsd za ketering koji uključuje hladna predjela, meso, sveže salate, kajzerice, kao i mini sendviče za 40 odraslih i 40 dece ili 10 000 rsd za 20 odraslih i 20 dece.

Sadržaji za najmlađe

U igraonici JUHU mališani mogu pronaći razne vidove zabave: sportske aktivnosti potput igranja košarke ili mini fudbala, penjanja na veštačke stene prilagođene za najmlađe avanturiste, kao i neverovatno zabavnu mašinu za balončiće.

Za najmlađe tu je bazen sa lopticama i kućicom. Za nešto stariju decu pripremili smo zabavu u vidu najaktuelnijih igrica na Sony PlayStation 3 platformi, malog fudbala, kuglanja ili stonog tenisa.

Dok se vaši mališani zabavljaju, savlađuju prepreke u lavirintu, skaču na trambolinama, spuštaju se niz tobogane i kamikaze ili vrte se na vrtešci Vi (roditelji) se možete opustiti u našem kafe-u, uživati u razgovoru sa prijateljima i rodbinom uz kafu ili piće.

Diskoteka za decu i tinejdžere

Iz ponude za stariju decu i tinejdžere izdvajamo diskoteku u okviru igraonice Juhu koja je jedinstvena u Beogradu, kako po opremi, tako i po terminima zakupa.

Diskoteku za decu možete zakupiti za proslavu rodjendana u novom terminu od 21 do 23:30. Vaša deca i tinejdžeri će se ludo provesti na žurci u našoj diskoteci, gde DJ pušta svetske i domaće hitove po izboru. U diskoteci smo obezbedili profesionalno ozvučenje i osvetljenje, lasere, stroboscope, mašinu za sneg i dim. Apsolutni hit na žurkama u diskoteci JUHU su karaoke I just dance, koje prate bežični mikrofoni i projektor.

Najnovije u diskoteci je iscrtavanje tela i lica neon bojama u okviru neon žurke!

Proslave rodjendana Juhu Novi Beograd

Proslave rođendana traju 2 i po sata i zatvorenog su tipa a za to vreme sav sadržaj u igraonici vam je na raspolaganju besplatno. U navedenu cenuuključen je jedan animator, face painting, tetoviranje, šminkanje i pravljenje frizura za naše damice. Takođe ćete dobiti pozivnice, svećice i vatromet za tortu, CD sa fotografijama mališana, a za slavljenika, odnosno slavljenicu, smo obezbedili rođendanski poklon u vidu mesečne karte za dnevnu igraonicu.Ukoliko proslavi prisustvuje više od 15-oro dece obavezan je angažman dodatnog animatora ili nekog od paketa animacije.Proslavu rođendana možete vremenski produžiti za 30 min uz doplatu od 2000 dinara.Piće će biti posluženo iz našeg šanka, a ako tortu i hranu donosite sami obezbedili smo posuđe, escajg, grejače za roštilj, salvete i sve što je potrebno za posluženje i serviranje. Imamo specijalnu ponudu keteringa ili naš ULTRA ALL INCLUSIVE paket , koji će zadovoljiti sve Vaše i dečije potrebe za ludom zabavom, dobrom hranom i neograničenim pićem.

ULTRA ALL INCLUSIVE PONUDA

60 000 din za hranu, piće, tortu, zakup i animaciju do 40 odraslih i 40 dece. Uključuje rođendan zatvorenog tipa, tortu od 6kg. sa tri figurice po vašem izboru ukusa i dekoracije, sokove i šampanjac za decu, alkoholno i bezalkoholno piće iz šanka za odrasle bez ograničenja vrste i količine, animaciju po izboru kao i pinjatu po izboru.Ukoliko nemate vremena da se posvetite planiranju i organizovanju rođendana ovo je prava ponuda za Vas. Tim animatora i ostalog osoblja Juhu igraonice biće Vam na raspolaganju tokom proslave i potrudiće se da Vaš rođendan bude nezaboravan.

TEMATSKE ROĐENDANSKE ŽURKE

Pored standardne, možete izabrati tematsku animaciju (neon party, pinjata party, aktivni i sportski rođendani) a možete se odlučiti i za pozorišnu predstavu, izvedbu mađioničarskih trikova ili kombinaciju gore navedenih animacija. Pinjate u likovima i oblicima po vašem izboru, napunjene bombonama, čokoladama, igračkama i lopticama možete nabaviti u našoj igraonici u pinjata party paketu.

KETERING – SPECIJALNA PONUDA

Za samo 15000 din možete uzeti kompletan meni za 40 odraslih i 40 dece koji sadrži preko 15 kg hrane i to: pita sa sirom, slana torta, ruska salata, trouglaste kiflice, koktel roštilj (3kg), piletina pohovana u susamu (2kg), sosići, kupus salata, mini kajzerice i mini sendviči za decu. Meni za 20 odraslih i 20 dece košta 10000 din.

LOYALTY PROGRAM

Nagrađujemo vašu odanost! Ukoliko se odlučite da proslavite rođendan u našoj igraonici, dobićete loyalty popust koji možete ostvariti na narednom rođendanu, i to – 10% popusta na zakup i 5% popusta na piće. Za proslavu svakog sledećeg rođendana popust iznosi 10% – kako na zakup, tako i na piće. Od nas ćete dobiti Loyalty kartice koje možete koristiti bilo kada u narednim danima ili godinama, s obzirom na to da ne zastarevaju. Popusti na zakup se ne mogu sabirati sa aktuelnim akcijama, ali popust na piće možete ostvariti uvek, čak i u dnevnoj igraonici.

PLAĆANJE NA RATE

Izlazimo vam u susret plaćanjem čekovima ili karticama do 3 rate. Minimalna rata je 5000 din.Primamo sve vrste kartica kao i virmanske uplate.
Ukoliko ste u žurbi ili u prolazu ili možda želite biti na otvorenom, nudimo Vam kafu za poneti.

Igranje u igraonici u dnevnoj varijanti naplaćuje se 100 dinara po satu.Molimo vas da nas pre dolaska pozovete i proverite da li je igraonica slobodna.
Po dogovoru, organizujemo proslave za odrasle (rođendani, godišnjice, krštenja islično), prijeme ili koktele za firme kao i dodelu paketića kada za tu priliku angažujemo Deda Mraza i organizujemo predstavu za Vaše mališane.

Igraonica se takođe može iznajmiti i van standardnih termina npr. za Novu Godinu.

Parking je obezbeđen, a Wi-fi internet je besplatan.
Pozovite nas, sa nama je lako dogovoriti se!

NAPOMENA ZA RODITELJE

Dolazak pre rođendana MAKSIMALNO 10 min. Kapara se ne vraća ali se termin može pomeriti najkasnije 10 dana pre slavlja.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 10 – 21h
Vikendom od 12 – 22h

Cene proslave rodjendana u rodjendaonici JUHU Novi Beograd

Cene proslave rođendana radnim danima:

Od 15 – 17:30 – 5 000 din(2500din)
Od 18 – 20:30 – 9 000 din(4500din)

Cene proslave rođendana vikendom, raspustom i praznikom:

 Od 10 – 12:30 –  6 000 din(3000din)
Od 13 – 15:30 –  9 000 din(4500din)
Od 16 – 18:30 –  11 000 din(5500din)
Od 19 – 21:30 – 11 000 din(5500din)

Ovo su promo cene sa popustom od 50% i  traju od 13. juna do 31. avgusta

Akcije

AKCIJA U JUNU,JULU I AVGUSTU!

50% POPUSTA NA SVE TERMINE ZA VREME LETNJEG RASPUSTA
OD 13.06. – 31.08.

ULTRA ALL INCLUSIVE !

60 000 DIN ZA ULTRA ALL INCLUSIVE PAKET KOJI UKLJUČUJE KETERING, TORTU PO IZBORU, NEOGRANIČENO PIĆE IZ ŠANKA, ALKOHOLNO I BEZALKOHOLNO, ROĐENDAN ZATVORENOG TIPA UZ ANIMACIJU I PINJATU PO IZBORU DO 40 ODRASLIH I 40 DECE

SPECIJALNA PONUDA KETERINGA!

15 000 DIN ZA KETERING KOJI UKLJUČUJE HLADNA PREDJELA, MESO, SVEŽE SALATE, KAJZERICE KAO I MINI SENDVIČE ILI MINI PIZZE ZA 40 ODRASLIH I 40 DECE ILI
10 000 DIN ZA 20 ODRASLIH I 20 DECE

Doplate za diskoteku:

DODATNI KOSTIMIRANI ANIMATOR – 1500 din

(Spajdermen, Zorro, Pepeljuga, Snežana)

AKTIVNI I SPORTSKI ROĐENDANI – 2000 din

(uključuju 2 dodatna animatora, balone za sve, mali fudbal, košarku, just dance, karaoke, kuglanje, stenu za penjanje idr.)

NEON PARTY – 3000 din

(uključuje 2 dodatna animatora, face & body painting i neon narukvice za sve, just dance, karaoke,sneg, dim idr.)

MAGIC PARTY – 3000 din

(uključuje animatora mađioničara koji vodi decu kroz svet magije i lude zabave)

GUSARSKA ŽURKA – 3000 din

(uključuje 2 dodatna maskirana i kostimirana animatora, kviz, potragu za blagom, tematske i kreativne igre.)

FROZEN PARTY – 4000 din

(uključuje 2 dodatna animatora, našminkane i kostimirane u Anu i Elzu, 2 sata predstave i animacije, kao i poklone za svu decu.)

PINJATA PARTY – 5000 din

(uključuje 2 dodatna animatora i pinjatu po izboru kao i animaciju po izboru)

NEON + PINJATA PARTY – 6000 din