Dečija igraonica JUHU – Big Fashion

Treća u nizu Juhu igraonica otvorena je u Big Fashion tržnom centru na Karaburmi i predstavlja idealno mesto za proslavu rođendana dece svih uzrasta kao i zabave Vaših mališana u dnevnoj igraonici.

GDE SE NALAZIMO?

Igraonica se nalazi se na drugom spratu tržnog centra Big Fashion u okviru food court-a.

IGRARIJE ZA NAJMLAĐE

Dok se mališani zabavljaju pokušavajući da savladaju prepreke lavirinta, skačući na trambolinama, vrteći se na vrtešci, spuštajući se niz vuklan i tobogane, Vi se možete opustiti u našem kafeu i uživati uz kafu ili piće. Za Vaše mališane pripremili smo još puno vidova zabave, poput igranja košarke ili fudbala, kuglanja, crtanja, igranja i pevanja a sve pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Za najmlađe tu je bazen sa lopticama, kućicom, ljuljaškom, plišanim i gumenim igračkama .

DISKOTEKA

Iz ponude izdvajamo diskoteku u okviru naše igraonice.Vaši mališani će se ludo provesti na žurci u našoj diskoteci gde animatori puštju svetske i domaće hitove po izboru. Za najluđu zabavu obezbedili smo profesionalno ozvučenje i osvetljenje a apsolutni hit na žurkama jesu karaoke i just dance, i u tu svrhu smo pripremili bežične mikrofone i projektor.Najnovije u diskoteci je iscrtavanje tela i lica neon bojama u okviru neon žurke!

AKCIJA U JUNU,JULU I AVGUSTU !
50% POPUSTA NA SVE TERMINE ZA VREME LETNJEG RASPUSTA
OD 13.06. – 31.08.

Proslave rodjendana Juhu Big Fashion

ROĐENDANSKE ŽURKE

Proslave rođendana traju 2 i po sata i otvorenog su tipa. U navedenu cenu uključen je osnovni paket animacije a od nas ćete dobiti pozivnice, svećice i vatromet za tortu, fotografije i video zapise rođendana, a za slavljenika, odnosno slavljenicu, smo obezbedili rođendanski poklon u vidu nedeljne karte za dnevnu igraonicu. Piće će biti posluženo iz našeg šanka, a ako tortu i hranu donosite sami obezbedili smo posuđe, escajg, grejače za roštilj, salvete i sve što je potrebno za posluženje i serviranje. Imamo specijalnu ponudu keteringa ili naš ULTRA ALL INCLUSIVE paket , koji će zadovoljiti sve Vaše i dečije potrebe za ludom zabavom, dobrom hranom i neograničenim pićem.
Od nas ćete dobiti pozivnice, svećice i vatromet za tortu, CD sa fotografijama mališana, a za slavljenika, odnosno slavljenicu obezbedili smo rođendanski poklon – 7 dana gratis korišćenja dnevne igraonice.. Piće će biti posluženo iz našeg šanka, a ako tortu i hranu donosite sami obezbedili smo posuđe, escajg, grejače za roštilj, salvete i sve što je potrebno za posluženje i serviranje.

DNEVNA IGRAONICA

Prvi sat u dnevnoj igraonici naplaćuje se 300 din a svaki sledeći 200. Ukoliko planirate da ostanete duže u tržnom centru na raspolaganju Vam je dnevna karta (jednokratna) za samo 600 din.Za redovne goste imamo mesečnu kartu po ceni od 6000 din i babysitting za decu do 4 godine koji se plaća 300 din za 30 min čuvanja dece uz kartu za lavirint.

KETERING – SPECIJALNA PONUDA

Za samo 15000 din možete uzeti kompletan meni za 40 odraslih i 40 dece koji sadrži preko 15 kg hrane i to: pita sa sirom(1,5kg), slana torta(1,5kg), ruska salata(1,5kg), trouglaste kiflice(1,5kg), koktel roštilj (3kg), piletina pohovana u susamu (2kg), sosići, sezonska salata(1,5kg), mini kajzerice i 80 kom mini sendviča ili mini pizza za decu.Meni za 20 odraslih i 20 dece košta 10000 din.Možete birati između 4 različita menija!

ULTRA ALL INCLUSIVE PONUDA

60 000 din za hranu, piće, tortu, zakup i animaciju do 40 odraslih i 40 dece. Uključuje hranu, tortu od 6kg. sa tri figurice po vašem izboru ukusa i dekoracije, sokove i šampanjac za decu, alkoholno i bezalkoholno piće iz šanka za odrasle bez ograničenja vrste i količine, animaciju ili pinjatu po izboru.Ukoliko nemate vremena da se posvetite planiranju i organizovanju rođendana ovo je prava ponuda za Vas. Tim animatora i ostalog osoblja Juhu igraonice biće Vam na raspolaganju tokom proslave i potruditiće se da Vaš rođendan bude nezaboravan.Paket do 20 odraslih i 20 dece je 45000 din.

LOYALTY PROGRAM

Nagrađujemo vašu odanost! Ukoliko se odlučite da proslavite rođendan u našoj igraonici dobićete loyalty karticu sa popustom koji možete ostvariti na narednom rođendanu i to: 10% popusta na zakup i 5% popusta na piće. Za proslavu svakog sledećeg rođendana popust iznosi 10% – kako na zakup, tako i na piće. Loyalty kartice možete koristiti u sve tri naše igraonice bez obzira gde su izdate. Popusti sa loyalty kartica se ne mogu sabirati i kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

PLAĆANJE NA RATE

Izlazimo vam u susret plaćanjem čekovima ili karticama do 3 rate. Minimalna rata je 5000 din.Primamo sve vrste kartica kao i virmanske uplate.

Ukoliko ste u žurbi ili u prolazu ili možda želite biti na otvorenom, nudimo Vam kafu za poneti.

Po dogovoru, organizujemo proslave za odrasle (rođendani, godišnjice, krštenja i slično), prijeme ili koktele za firme kao i dodelu paketića kada za tu priliku angažujemo Deda Mraza i organizujemo predstavu za Vaše mališane.

Igraonica se takođe može iznajmiti i van standardnih termina npr. za Novu Godinu.

Parking je obezbeđen, a Wi-fi internet je besplatan.

Pozovite nas, sa nama je lako dogovoriti se!

NAPOMENE ZA RODITELJE

Dolazak pre rođendana MAKSIMALNO 10 min.Molimo vas da poštujete kako svoje tako i tuđe vreme zakupa igraonice. Kapara se ne vraća ali se termin može pomeriti najkasnije 10 dana pre slavlja.

ULTRA ALL INCLUSIVE!
60 000 din za ULTRA ALL INCLUSIVE PAKET koji uključuje ketering, tortu po izboru, neograničeno piće iz šanka, alkoholno i bezalkoholno, rođendan traje 2.5 sata,  uz animaciju i pinjatu po izboru za 40 odraslih i 40 dece.

ULTRA ALL INCLUSIVE!
45 000 din za ULTRA ALL INCLUSIVE PAKET koji uključuje ketering, tortu po izboru, neograničeno piće iz šanka, alkoholno i bezalkoholno, rođendan traje 2.5sata,  uz animaciju i pinjatu po izboru za 20 odraslih i 20 dece.

RADNO VREME:
Svaki dan od 10 – 22h

Cene proslave rodjendana u rodjendaonici JUHU Big Fashion

PONEDELJAK – PETAK

Od 16:00 – 18:30 –  6 000 din (3000din)
Od 19:00 – 21:30 –  12 000 din (6000din)

 VIKENDOM, RASPUSTOM I PRAZNIKOM:

Od 10 – 12:30 –  8 000 din (4000din)
Od 13 – 15:30 –   12 000 din (6000din)
Od 16 – 18:30 –  12 000 din (6000din)
Od 19 – 21:30 –  12 000 din (6000din)

Ovo su promo cene sa popustom od 50% i  traju od 13. juna do 31. avgusta

DNEVNA IGRAONICA:

Prvi sat – 300 din

Svaki sledeći sat – 200 din

Dnevna karta – 600 din

Mesečna karta – 6000din

Babysitting – 30minuta 300din

DOPLATE:
DODATNI KOSTIMIRANI ANIMATOR – 2000 din
(Spajdermen, Zorro, Pepeljuga, Snežana)
NEON PARTY – 2000 din
(uključuje face & body painting neon bojama, neon narukvice za sve, just dance, karaoke idr.)
FACE PAINTING – 2500 din
(uključuje profesionalno crtanje po licu za svu decu)
PINJATA PARTY – 3000 din
(uključuje pinjatu po izboru)
GUSARSKA ŽURKA – 3000 din
(uključuje 2 dodatna maskirana i kostimirana animatora,kviz,potragu za blagom,tematske i kreativne igre)
FROZEN PARTY – 4000 din
(uključuje 2 dodatna animatora, kostimirana u Anu i Elzu, predstavu, kreativnu radionicu kao i poklone za decu)